Peder Hasslev

Peder Hasslev

Styrelseordförande

Peder Hasslev är vd för Saminvest. Peder har lång erfarenhet från flertalet positioner på kapitalmarknaden, med tonvikt på aktie- och kapitalförvaltning, bland annat från Deutsche Bank, Folksam Kapitalförvaltning och SEB Asset Management. Peder kommer närmast från pensionsbolaget AMF där han var vice VD och chef för Kapitalförvaltningen.

Stefan Nilsson

Stefan Nilsson

Styrelseledamot

Stefan Nilsson arbetar som CFO på Saminvest. Han har mångårig och bred erfarenhet avseende finansiella frågor från Swedbank och Deloitte. Erfarenheterna innefattar bland annat ansvar för finansiell styrning, redovisning och controlling, kapitalförsörjning samt kapitalplacering. Stefan kommer närmast från rollen som CFO på Bluestep Finans.

Katarina Green

Katarina Green

Styrelseledamot

Katarina Green är chef för Kommunikation och HR på Saminvest. Katarina har en lång bakgrund inom både kapitalmarknaden och kommunikation, och har varit verksam som aktieanalytiker, journalist och kommunikationsrådgivare. Närmast kommer hon från Näringsdepartementet där hon varit ansvarig för ägarförvaltningen av de statliga riskkapitalbolagen, såsom Almi, Industrifonden och Saminvest.